Blog

Regelmatig vragen wij een expert, relatie of collega zijn of haar visie en mening over recente ontwikkelingen in de zorg met ons te delen via deze rubriek.

Partnership Vcare connect en HMCC Medical Group

16 maart 2022
Wat doe je als je tijdens een samenwerking in de praktijk tot de conclusie komt dat deze aanpak verbindend, efficiënt en werkdrukverlagend bewijst te zijn? Juist, dan intensiveer je deze samenwerking om als partners verdere ontwikkelingen te ontplooien. Vanaf heden tillen HMCC Medical Group en Vcare connect hun samenwerking naar een hoger niveau doordat Vcare een strategisch belang in HMCC neemt.

Bijna helft huisartsen kan geen nieuwe patiënten aannemen

1 februari 2022
Bijna de helft van de huisartsen in Nederland heeft moeite met het aannamen van nieuwe patiënten. Maatschappelijke ontwikkelingen die dit soort problemen veroorzaken zijn o.a. de torenhoge huizenprijzen, de vele taken die huisartsen erbij hebben gekregen en ouderen die steeds langer thuis wonen en snel naar een huisarts moeten kunnen. Wat op korte termijn alvast kan helpen is openstaan voor nieuwe technologie en professionele hulp op afstand.
Zorg op afstand spil in de wijk

Huisartsen zijn de spil in de wijk

31 januari 2022
Over wachtlijsten in de GGZ en Jeugdzorg, corona-drukte, ouderen die langer thuis wonen, steeds meer zorg die verplaatst wordt van ziekenhuis naar de huisarts en het bellen voor een rolstoel.

Verhuizing naar Strijp S

1 oktober 2021
Sinds kort is het nieuwe hoofdkwartier van HMCC Medical Group gevestigd op Strijp S in Eindhoven.

HMCC opent vestiging in Enschede

1 oktober 2021
Naast de verhuizing van het hoofdkantoor in Eindhoven opent HMCC Medical Group ook een nieuwe vestiging in Enschede.

Continu bereikbaar ook tijdens drukte door #Corona-vaccinatie

21 juni 2021
“Voor de crisis maakte ik al gebruik van de diensten van HMCC. Daardoor was ik tijdens de eerste en tweede golf beter voorbereid om zorg op afstand te verlenen. Het e-consult en #beeldbellen had ik bijvoorbeeld al omarmd. Omdat ik structureel bemanning tekortkom,

Continu bereikbaar ook tijdens drukte door #Corona-vaccinatie

16 mei 2021
HMCC biedt een totaalpakket aan oplossingen die de praktijk hierbij ondersteunen. Assistent op afstand, videobellen, e-consulten, maar ook praktijkwebsites met e-health services.

Ontdek professionaliteit, Ontdek HMCC

Wilt u weten wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Wilt u ook verbinding maken in de zorg? Wij staan altijd open voor een gesprek! Neem contact met ons op via dit formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.