Praktijkondersteuners van HMCC

Bijna de helft van de huisartsen in Nederland kan geen nieuwe patiënten aannemen. De zorgvraag wordt steeds groter. De aanwas van nieuwe huisartsen en ondersteunend personeel is echter beperkt. Tijdens de coronapandemie raakten veel praktijken dan ook overbelast. Maar ook nu nog is er sprake van druk op de eerstelijns zorg. Door middel van de inzet van additionele praktijkondersteuning door HMCC, krijgt een praktijk echter ‘weer lucht’.

Het profiel van onze praktijkondersteuners varieert al naar gelang de ondersteuningsbehoefte die u heeft. Onze doktersassistentes en verpleegkundigen beschikken over de medische kennis die nodig is om iedere cliënt de zorg te bieden waaraan behoefte is. Door de inzet van moderne ICT zorgen wij dat zij in staat zijn hun vaardigheden effectief te benutten ten behoeve van een zo breed mogelijke doelgroep.

Praktijkondersteuning voor diverse instellingen

HMCC beschikt onder andere over een medisch callcenter ter ondersteuning van huisartsen. Voorkom lange wachttijden en overbelasting van uw assistentes. En ons callcenter kan ook andersoortige zorginstanties ontlasten zoals klinieken.

Afgezien van de afvang van de eerstelijns inbound zorgvraag, kunnen onze praktijkondersteuners ook een rol spelen ten aanzien van de voor- en nabehandeling bij ingrepen. Uw zorgorganisatie wordt daardoor minder zwaar belast en kan zich beter focussen op de kernactiviteiten. Wij waarborgen dat patiënten en cliënten goed voorbereid zijn op ingrepen en bewaken de kwaliteit van de nazorg om complicaties te voorkomen.

Snelle output van hoge kwaliteit

Het bewaken van de kwaliteit van de zorgverlening bij tegelijkertijd een vergroting van de output, dat is waar wij voor staan. De inzet van moderne technologie die zorg op afstand mogelijk maakt, speelt daar een essentiële rol in. Maar wees gerust want onze praktijkondersteuners zijn niet primair technici. Het zijn zorgmedewerkers in hart en nieren die weten hoe zijn de hedendaagse techniek moeten gebruiken om effectieve zorg te kunnen verlenen zonder onpersoonlijk te worden.

Praktijkondersteuning van HMCC is snel maar nooit gehaast en altijd van hoge kwaliteit.

Ontdek professionaliteit, Ontdek HMCC

Wilt u weten wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Wilt u ook verbinding maken in de zorg? Wij staan altijd open voor een gesprek! Neem contact met ons op via dit formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze website is gericht op zorgprofessionals en niet bedoeld voor medische vragen.*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.