Call center

Call center ter ondersteuning huisarts

Binnen de huisartsenzorg is sprake van een aantal verontrustende ontwikkelingen. Ruim 40% van de huisartsenposten heeft geen capaciteit om meer patiënten aan te kunnen nemen. Een net zo groot percentage lukt het niet om extra personeel in te huren of op te leiden a.g.v. een te beperkt aanbod van medisch geschoold personeel. Kampt uw praktijk met soortgelijke problematiek en zoekt u daarvoor naar een oplossing? Het call center van HMCC kan uw huisartsenpraktijk aanzienlijke ondersteuning bieden.

Call center HMCC ter ondersteuning van de huisartsenpraktijk

Het vele inbound telefoonverkeer kan aardig wat druk op de assistentes van uw praktijk leggen. Daardoor zijn zij niet in de gelegenheid om medische werkzaamheden van de huisarts uit handen te nemen. Ons call center is daarom speciaal ingericht om de huisarts en zijn assistentes te ontlasten zodat zij zich kunnen richten op het verlenen van de meest wezenlijke zorgtaken. U hoeft niet bang te zijn voor een minder persoonlijke benadering. Door middel van onze intelligente vormen van telefonie-integratie met patiënt herkenning, bewerkstelligen wij dat uw patiënten ook op afstand een vertrouwd gezicht ervaren.

 

Vanuit ons call center kunnen wij een groot deel van de gesprekken volledig afhandelen waarbij ook de declaratie door ons wordt verzorgd. Dit ontlast uw huisartsenpraktijk aanzienlijk waardoor uw assistent(e)(n) u nadrukkelijker kunnen ondersteunen.

Creëer rust en ruimte in uw huisartsenpraktijk

Ieder mens heeft recht op goede zorg in zijn of haar directe omgeving. De huisarts speelt daarin een belangrijke rol. Aanwezigheid en capaciteit in de directe woonomgeving van de patiënt is dan ook essentieel. Gelukkig zien wij dat menig huisarts inmiddels open staat voor nieuwe vormen van zorgverlening. Zelfs wanneer die plaatsvindt vanuit ons medisch call center.

Waarborging van goede, adequate en beschikbare zorg voor iedere Nederlander in de toekomst vormt een uitdaging. Met hulp van HMCC kunt u die uitdaging als huisarts met een gerust hart aangaan.

Ontdek professionaliteit, Ontdek HMCC

Wilt u weten wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Wilt u ook verbinding maken in de zorg? Wij staan altijd open voor een gesprek! Neem contact met ons op via dit formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze website is gericht op zorgprofessionals en niet bedoeld voor medische vragen.*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.