Cases

Regelmatig plaatsen we in deze sectie beschrijvingen van recente praktijkcases. Zo krijgt u een duidelijk beeld van concrete praktijk-toepassingen van de verschillende diensten van HMCC Medical Group. Heeft u naar aanleiding van onderstaande cases specifieke vragen, neem dan gerust contact met ons op.

MEDISCH CALLCENTER VOOR HUISARTS

HMCC Medical Group en Advitronics helpen Praktijk Delflandplein met telefonische bereikbaarheid

Praktijk Delflandplein in Amsterdam begon als kleine huisartsenpraktijk in een flat op een hoog achter.

Assistentes op afstand

Bij de overname van een praktijk kun je als huisarts voor een hoop verrassingen komen te staan.

Equipe voegt patientencommunicatie toe

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van klinieken: Velthuis Kliniek, Xpert Clinics Hand- en polszorg, Orthopedie en Proctologie, EVA kliniek, CosMedic, Xpert Handtherapie en Revalidatie, in totaal 20 locaties gevestigd door heel Nederland.
Avatar
Icon

24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan we voor u klaar om hulpvragen van uw patiënten/cliënten af te handelen. U ontvangt een ‘eigen’ telefoonnummer. Uw assistente ‘op afstand’ ziet direct dat een oproep voor uw organisatie bestemd is en beantwoordt deze op persoonlijke en vakkundige wijze.

Ontdek professionaliteit, Ontdek HMCC

Wilt u weten wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Wilt u ook verbinding maken in de zorg? Wij staan altijd open voor een gesprek! Neem contact met ons op via dit formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze website is gericht op zorgprofessionals en niet bedoeld voor medische vragen.*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.