De ongekende mogelijkheden van E-health

HMCC is actief op het snijvlak van techniek en gezondheidszorg. Dat snijvlak wordt Ehealth genoemd en omvat alle mogelijkheden die de hedendaagse ICT biedt om zorgverlening tegelijkertijd sneller, beter en efficiënter te maken. Dat kan in onze visie ook zonder dat dat ten kost gaat van het persoonlijke ervaringsgevoel dat voor medisch patiënten vaak zo essentieel is.

Onze diensten en ‘producten’ op het gebied van E-health vormen een veelomvattend geheel. Enkele voorbeelden van hetgeen dit voor uw zorginstelling kan betekenen:

  • Wij bieden toepassingen voor communicatie op afstand tussen zorgverlener en patiënt.
  • Het is mogelijk om online inzage te bieden in elektronisch dossiers, online afspraken te laten boeken of een assistente op afstand in te schakelen.
  • U kunt significant kosten besparen op telefoonverkeer via bellen over het internet (VoIP).
  • Er zijn goede mogelijkheden tot het uitvoeren van E-consults via beeldbellen.
  •  

Werk sneller door middel van E-consults

Door middel van E-consults bespaart u veel tijd en kosten. Er is nooit meer sprake van wachtrijen en op onze digitale platformen is veiligheid en data-integriteit gewaarborgd. Door koppelingen binnen onze systemen met HIS, beschikt u direct over alle relevante data en wisselt u snel gegevens uit via deelsystemen. Iedereen is daardoor nog sneller, nog vollediger geïnformeerd.

Afgezien van de technische infrastructuur die wij uw instelling kunnen bieden, kunnen onze medische callcentermedewerkers u ook het nodige werk uit handen geven. E-health-oplossingen van HMCC omvatten ook dat onze medewerkers inbound telefoonverkeer kunnen afvangen en delen van uw zorgprocessen kunnen overnemen, tot aan voorbereidende zorg en nazorg via E-consults aan toe.

Wij ontzorgen de zorgsector

Veel onderdelen van de zorg staan al jaren onder druk. Processen moeten tegelijkertijd sneller, goedkoper en beter worden uitgevoerd. En dat terwijl de zorgvraag steeds verder groeit. Dat lijkt een onmogelijke opgave. De implementatie van mogelijkheden die Ehealth biedt, zorgen echter voor oplossingen.

Neem eens contact met ons op en in gezamenlijkheid bepalen wij hoe we uw instelling van dienst kunnen zijn.

Ontdek professionaliteit, Ontdek HMCC

Wilt u weten wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Wilt u ook verbinding maken in de zorg? Wij staan altijd open voor een gesprek! Neem contact met ons op via dit formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze website is gericht op zorgprofessionals en niet bedoeld voor medische vragen.*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.