E-zorgverlening

Kernactiviteit van HMCC

Wij leveren volwaardige patiëntenzorg zowel op locatie maar ook op afstand. Dat laatste is een noodzaak om te komen tot een grotere mate van productiviteit. Onder andere vergrijzing doet de druk op de zorgsector toenemen. Wij ontwikkelen daardoor continu nieuwe, alternatieve en betere methoden van zorgverlening. Ezorg is er daar een van. Binnen E-zorgverlening worden hedendaagse moderne technologieën ingezet ten dienste van de gezondheidszorg. Informatie- en communicatietechnologie biedt vele mogelijkheden en kan tegelijkertijd zorgen voor zowel efficiency als een betere dienstverlening.

Wat houdt E-zorg van HMCC in?

Ezorg wordt door ons onder andere vorm gegeven in het kader van zorg op afstand. Dergelijke zorgverlening kan voor verschillende partijen in de medische sector worden uitgevoerd. Of het nu gaat om de ontlasting van een huisartsenpraktijk of het op afstand voorbereiden en nabehandelen van een patiënt die een medische ingreep heeft ondergaan. De middelen die wij inzetten lopen uiteen van regulier telefonisch contact tot beeldbellen en de ontwikkeling van speciale Apps en technieken in het kader van zorgverlening op afstand. Afgezien van oplossingen in de vorm van operationele medici (op afstand), realiseren wij in het kader van E-zorgverlening bijvoorbeeld ook speciale websites voor huisartsen. Dergelijke oplossingen worden volledig gericht op uw cliënten- en patiëntenkring en hun specifieke behoefte aan zorg.

Een groot aantal mogelijkheden om uw organisatie te ondersteunen

De druk op de gezondheidszorg neemt toe. Tegelijkertijd worden de verwachtingen van de hedendaagse patiënt t.a.v. de zorgverlening steeds hoger. Niet alleen de kwaliteit van uw medisch handelen maar ook de snelheid wordt van groot belang geacht. Allerlei methoden van Ezorg kunnen bijdragen aan zowel een efficiëntere en effectievere organisatie van zorgtaken tegelijkertijd.

HMCC opereert binnen de E-zorg op het snijvlak van medische processen en technologie. Desondanks vindt u binnen onze organisatie vooral zorgprofessionals met de medische kennis die u als onze opdrachtgever verwacht. U zult zich zeker in hen herkennen.

Samen staan we voor een betere zorg.

betere bereikbaarheid huisartspraktijk dankzij HMCC

Ontdek professionaliteit, Ontdek HMCC

Wilt u weten wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Wilt u ook verbinding maken in de zorg? Wij staan altijd open voor een gesprek! Neem contact met ons op via dit formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze website is gericht op zorgprofessionals en niet bedoeld voor medische vragen.*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.