Ehealth in de ouderenzorg: onmisbaar zeggen wij van HMCC

De toenemende vergrijzing in combinatie met de voortschrijdende mogelijkheden die moderne gezondheidszorg biedt, stelt ons voor uitdagingen. Meer mensen leven immers langer en hebben daardoor ook langer zorg nodig. HMCC brengt echter goed nieuws. Want de ontwikkelingen binnen onze dienstverlening ten aanzien van Ehealth, kunnen eraan bijdragen dat meer zorg aan ouderen geboden kan worden zonder significante personeelstoename.

Ehealth voor ouderen, wat houdt dat in?

Ehealth is vooralsnog een containerbegrip dat vrijwel alle vormen van zorgverlening omvat die mogelijk worden gemaakt door gebruik te maken van moderne informatie- en communicatiemiddelen. HMCC ontwikkelt bovendien voortdurend nieuwe methoden ten behoeve van Ehealth ouderenzorg

Met het oog op ouderen betekent dit onder andere de inzet van E-consults, het leveren van schermzorg en de realisatie en implementatie van gezondheidsapps. Hoewel het enthousiasme voor Ehealth-toepassingen bij cliënten aanvankelijk dikwijls minder groot kan zijn dan bij zorgprofessionals, is de inzet van dergelijke instrumenten al uiterst effectief gebleken. Onze middelen zijn dan ook volledig afgestemd op de doelgroep. Ehealth-instrumenten voor ouderenzorg zijn vanzelfsprekend laagdrempelig. Ze vergroten de zelfredzaamheid en dragen bij aan de productiviteit van zorgmedewerkers. En dat op zodanige wijze dat niet wordt ingeboet op zorgkwaliteit en zonder dat medewerkers extra worden belast.

HMCC helpt u uw organisatie te verbeteren

Onze oplossingen op het gebied van Ehealth voor ouderen bestaan uit een combinatie van vakkundig personeel en de juiste inzet van ICT. Onze teams van gediplomeerde zorgverleners zijn bedreven in het bieden van zorg op afstand. Ze kunnen bijvoorbeeld primaire inbound zorgbehoeften voor uw organisatie afvangen, zodanig dat uw interne specialisten zich beter kunnen focussen op meer essentiële taken.

Onze toepassingen hebben niet primair geldbesparing ten doel, maar dragen bij aan de mogelijkheid tot het leveren van kwaliteitszorg met een zorgapparaat dat qua capaciteit onder druk staat.

Sla uw handen ineen met die van HMCC. Voor een betere zorg.

Ontdek professionaliteit, Ontdek HMCC

Wilt u weten wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Wilt u ook verbinding maken in de zorg? Wij staan altijd open voor een gesprek! Neem contact met ons op via dit formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze website is gericht op zorgprofessionals en niet bedoeld voor medische vragen.*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.