Huisarts ondersteuning nieuwe stijl

Bent u huisarts en hebt u te maken met een van de volgende problemen:
  • Worden u en uw assistentes veelvuldig gestoord tijdens het uitvoeren van werkzaamheden?
  • Krijgt u steeds meer telefoontjes binnen van mensen met medische klachten?
  • Vallen de vele medische (registratie)verplichtingen u zwaar?
  • Ervaart u dat u uw werk steeds minder naar behoren kunt doen?
  • Is het lastig om een huisarts ondersteuner aan te trekken door tekorten?
  • Kunt u geen nieuwe patiënten meer aannemen in uw praktijk?
Dat zijn allemaal verontrustende ontwikkelingen die de kwaliteit van de gezondheidszorg onder druk zetten. Als gevolg van de coronapandemie, de toenemende vergrijzing en de daarmee toenemende zorgbehoefte, is dit echter allemaal helaas de hedendaagse realiteit. Tijd dus voor een nieuwe vorm van huisartsen ondersteuning. HMCC ontwikkelde die.

Maak kennis met onze huisartsen ondersteuner op afstand

Als huisarts wilt u vanzelfsprekend dat u altijd een aanspreekpunt kunt zijn voor mensen met medische zorgen. Door toename van de vraag is de bereikbaarheid van veel praktijken echter steeds meer in het geding. U kunt uw patiënten/cliënten niet meer binnen een aanvaardbaar tijdinterval te woord staan en daarmee niet meer de klantvriendelijkheid bieden die u wilt. Uw vaste ‘pool’ aan in uw praktijk aanwezige huisarts ondersteuning, kan de telefonische inbound zorgvraag niet meer aan. Kies in zo’n geval voor huisartsen ondersteuning via HMCC. Onze medisch opgeleide telefonistes kunnen de telefoon voor u beantwoorden op een persoonlijke manier. Dat kan flexibel, op momenten dat uw praktijk daar behoefte aan heeft of volgens een vooraf opgesteld schema. Voortaan bent u altijd goed bereikbaar en kunt u de werkzaamheden in uw praktijk veel beter plannen.

Medisch geschoolde telefonistes aan wie u zeer veel kunt overlaten

Onze huisarts ondersteuner op afstand is het eerste aanspreekpunt van uw patiënten. Hij / zij bepaalt of het nodig is dat u de patiënt ziet of niet en boekt het spreekuur vol. Ook in het voor- en natraject ten aanzien van behandelingen nemen onze medewerkers u veel werk uit handen. Alle relevante (medische) data worden nauwkeurig gedocumenteerd. De behandelcasus staat daardoor vooraf perfect voor u klaar indien nodig. HMCC: eindelijk een partij die de huisarts zelf eens ontzorgt.

Ontdek professionaliteit, Ontdek HMCC

Wilt u weten wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Wilt u ook verbinding maken in de zorg? Wij staan altijd open voor een gesprek! Neem contact met ons op via dit formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.