Medisch call center

Het medisch call center van HMCC

Uw cliënten en patiënten verwachten meer en meer een optimale bereikbaarheid van uw huisartsenpraktijk. En bij wijze van kwaliteit van uw dienstverlening wilt u ze natuurlijk zelf ook altijd razendsnel kunnen helpen. Onder andere door allerlei maatschappelijke ontwikkelingen wordt de zorgvraag echter steeds groter en nemen wij van HMCC waar, dat de bereikbaarheid van veel huisartsenposten niet altijd meer optimaal is. Door middel van de dienstverlening die ons medical call center u kan bieden, is dit echter oplosbaar.

In het medisch call center van HMCC werken assistenten en artsen die diverse taken van uw praktijk kunnen overnemen. Wij bieden onder andere flexibele waarneming op afstand en vakantiewaarneming. Onze assistentes plannen afspraken in, vragen herhaalrecepten aan en zorgen voor het effectief doorzetten van spoedtelefoontjes.

Ook medical call center voor instellingen en klinieken

Al bijna 20 jaar zorgen de ervaren verpleegkundigen en triagisten van HMCC (allen BIG-geregistreerd) ook voor significante verbetering van de bereikbaarheid van klinieken en instellingen.

Wij beschikken over een eigen triage-systeem waarin alle relevante informatie waartoe een opdrachtgever ons toegang biedt, wordt opgeslagen. Op die manier kunnen alle vraagstukken waarmee patiënten en cliënten ons confronteren, worden beantwoord. Integrale procedurele waarborging zorgt voor correcte afhandeling van delicate situaties.
De medewerkers van ons medical call center zijn professioneel opgeleid en professioneel uitgerust. Op die manier zijn zij het visitekaartje van iedere praktijk of kliniek.

Invulling al naar gelang uw behoefte

De wijze waarop de mogelijkheden die ons medisch call center biedt in uw bedrijfsvoering worden geïmplementeerd, hangt af van uw wensen. Wij kunnen de totale telefonische inbound van uw zorginstelling op ons nemen. Wilt u zelf ook onderdeel van uw bereikbaarheidsprotocol blijven, dan kunnen wij ook zorgen voor support tijdens specifieke momenten van under- en/of overflow. Wij nemen desgewenst de regie over specifieke situaties zoals spoedlijnbeheer van u over of zorgen voor vervanging van afwezige collega’s op afstand.

Samen met u waarborgen wij de kwaliteit van ons totale zorgsysteem.

Medisch call center

Ontdek professionaliteit, Ontdek HMCC

Wilt u weten wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Wilt u ook verbinding maken in de zorg? Wij staan altijd open voor een gesprek! Neem contact met ons op via dit formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze website is gericht op zorgprofessionals en niet bedoeld voor medische vragen.*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.