Partnership Vcare connect en HMCC Medical Group

Wat doe je als je tijdens een samenwerking in de praktijk tot de conclusie komt dat deze aanpak verbindend, efficiënt en werkdrukverlagend bewijst te zijn? Juist, dan intensiveer je deze samenwerking om als partners verdere ontwikkelingen te ontplooien. Vanaf heden tillen HMCC Medical Group en Vcare connect hun samenwerking naar een hoger niveau doordat Vcare een strategisch belang in HMCC neemt.

Voorsprong in communicatie door mens én techniek

Wat doe je als je tijdens een samenwerking in de praktijk tot de conclusie komt dat deze aanpak verbindend, efficiënt en werkdrukverlagend bewijst te zijn? Juist, dan intensiveer je deze samenwerking om als partners verdere ontwikkelingen te ontplooien. Vanaf heden tillen HMCC Medical Group en Vcare connect hun samenwerking naar een hoger niveau doordat Vcare een strategisch belang in HMCC neemt. De uitdagingen die dagelijks spelen in de zorg zijn duidelijk: werkdruk is te hoog, personeelstekort is aan de orde van de dag en de zorgvraag blijft groeien. Veel organisaties binnen de eerstelijns zijn op zoek naar dé oplossing voor deze uitdagingen, maar eenvoudig is dat niet. Men wil graag profiteren van wat de techniek biedt, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

De menselijke component van HMCC

Door de inzet van doktersassistenten, verpleegkundigen, triagisten en regie-artsen faciliteert HMCC met warmte en kunde de telefonische bereikbaarheid voor de huisartsenzorg en verlaagt hiermee de werkdruk. Onze medewerkers handelen gesprekken af via integratie met het HIS op de praktijk met ondersteuning van een geautomatiseerd triagesysteem. We geven zelfzorgadvies en zijn declarabel. De missie van HMCC is het creëren van rust in de praktijk en centraal zetten van patiënten door de telefonische bereikbaarheid te optimaliseren en slimme technologie te introduceren. Ons doel is daarbij om een significante afname van het telefoonverkeer te realiseren en tegelijkertijd het patiëntcontact naar de juiste kanalen reguleren.

“Wij creëren rust in de praktijk en zetten de patiënt centraal door middel van persoonlijk contact. Door de samenwerking met Vcare kunnen we een totaaloplossing bieden voor de zorg” Directeur HMCC Medical Group, Patrick Eliasar

De techniek van Vcare

De zorgsector is in de eerste plaats mensgericht, niet zo zeer op techniek. Techniek is nooit het einddoel, maar vooral een hulpmiddel om de beste zorg te kunnen leveren. Met 20 jaar ervaring binnen de zorg is Vcare zich hier terdege van bewust. Daarom biedt het Vcare communicatieplatform integraties en applicaties waarbij de ondersteunende factor centraal staat. Daarbij realiseert Vcare zich dat alleen techniek niet genoeg is om de menselijke kant, kenmerkend binnen de zorg, te faciliteren. Wel kan Vcare de verbindende factor zijn: de noodzakelijke techniek combineren met onmisbare, menselijke contacten.

“Als communicatiepartner is ons hoogste doel om de communicatie tussen zorgprofessional en patiënt te verbeteren. Door de samenwerking met HMCC focussen wij op het ontwikkelen van mensgerichte technieken die de zorg echt nodig heeft”. Commercieel directeur Vcare, Alex Damaschek

De kracht van samen

Waar HMCC persoonlijke diensten voor zorg op afstand verzorgd, biedt Vcare met techniek een communicatieplatform expliciet ontwikkeld voor de zorg.
Dankzij dit partnership wordt de bereikbaarheid van zorg op afstand, die HMCC biedt door inzet van vakkundige zorgprofessionals, geïntegreerd in het Vcare communicatie platform. In de nabije toekomst wordt het voor gezamenlijke klanten zeer eenvoudig om deze gebruiksvriendelijke en efficiënte totaaloplossing in gebruik te nemen. Uiteraard informeren wij u graag hoe deze unieke dienst uw zorgorganisatie kan ondersteunen in uw dagelijkse processen.

Wij kijken uit naar de toekomst,

Directie HMCC Medical Group en Vcare connect

Wij staan voor u klaar

Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties naar aanleiding van dit bericht? Wij staan u graag te woord via info@hmcc.nl

 

 

Deel bericht: