Telefonische ondersteuning voor uw praktijk

Wij kennen de uitdagingen waar u dagelijks mee geconfronteerd wordt.
Uw patiënten blijven zorg en aandacht vragen plus uw chronische patiëntenpopulatie blijft groeien, als gevolg neemt de werkdruk toe én is uw planning qua personeelsbezetting een uitdaging.

Veel organisaties binnen de eerstelijns zijn op zoek naar dé oplossing voor deze uitdagingen, maar eenvoudig is dat niet. Men wil graag profiteren van wat de techniek biedt, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

Voorsprong in communicatie door mens én techniek

De samenwerking tussen Vcare connect en HMCC Medical Group combineert de noodzakelijke techniek met de onmisbare zorgprofessionals.

Gezamenlijk brengen we nieuwe functionaliteiten op de markt om uw organisatie op beide vlakken te ondersteunen. Daarom wordt binnenkort deze “Zorg op afstand”-tegel zichtbaar in uw PIM-omgeving. We nodigen u van harte uit om hier meer informatie over aan te vragen door het onderstaande formulier in te vullen.

Dit is wat wij u bieden:

Ontdek professionaliteit, Ontdek HMCC

Wilt u weten wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Wilt u ook verbinding maken in de zorg? Wij staan altijd open voor een gesprek! Neem contact met ons op via dit formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze website is gericht op zorgprofessionals en niet bedoeld voor medische vragen.*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor wie?

Wij werken zorgbreed. Zowel voor VVT instellingen, zelfstandige klinieken en behandelcentra, de farmacie en andere specifieke zorgorganisaties (o.a. Covid 19 support). Uit onderzoek is gebleken dat patiënten en cliënten de voorkeur geven aan direct telefonisch contact. Hoewel veel praktijken, klinieken en instellingen over de meest uitgebreide communicatiemiddelen beschikken, lukt het nog steeds niet altijd om goed bereikbaar te zijn voor patiënten/cliënten.

Avatar
Icon

24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan we voor u klaar om hulpvragen van uw patiënten/cliënten af te handelen. U ontvangt een ‘eigen’ telefoonnummer. Uw assistente ‘op afstand’ ziet direct dat een oproep voor uw organisatie bestemd is en beantwoordt deze op persoonlijke en vakkundige wijze.