Vacature praktijkondersteuner huisartsenpraktijk

Dat meer dan 50% van de huisartsen in Nederland geen nieuwe patiënten kan aannemen terwijl de zorgvraag steeds verder toeneemt, dat is zorgelijk. Dat vroeg dan ook om een oplossing en HMCC ontwikkelde die in de vorm van het aanbieden van backoffice en zorgondersteuning op afstand. Vanuit ons dienstverleningsprogramma beschikken wij regelmatig over vacatures voor praktijkondersteuner huisartsenpraktijk. Beschikt u minimaal over een Mbo-diploma doktersassistent / verpleegkundige, dan is invulling van zo’n vacature wellicht ook iets voor u.

POH op afstand voor uw huisartsenpraktijk

POH via HMCC is net even anders dan wanneer men werkt in een reguliere huisartsenpraktijk. HMCC POH’s zijn praktijkondersteuners op afstand. Zij verrichten telefonische triage volgens de NHG standaarden en plannen dus de spreekuren binnen de eerstelijnszorg. Daarmee heeft men een belangrijke taak. Het doel is immers om de vaak overbezette huisarts te ontlasten en hem / haar vooral de meest wezenlijke zorgtaken te laten verrichten.

Reageert u op een vacature praktijkondersteuner dan zult u het eerste aanspreekpunt zijn binnen de huisartsenpost. Een belangrijk deel van het werk bestaat uit het beantwoorden van vragen van patiënten. Ook het geven van telefonisch advies omtrent (zelf)zorg behoort daartoe. Naadloze overdracht van relevante informatie aan andere betrokkenen binnen de huisartsenpraktijk, is wat ons mede onderscheidt. Een juiste verslaglegging in het HIS is daarvoor essentieel.

Niet voor iedereen weggelegd

Het specifieke karakter van werken in de zorg op afstand vergt dat u razendsnel kunt schakelen. Dat u stressbestendig bent, ook in geval van een grote caseload en te allen tijde klantvriendelijk. Al onze medewerkers binnen deze discipline kenmerken zich bovendien door een grote mate van zelfstandigheid.

Herkent u zichzelf in het beschreven profiel van praktijkondersteuner huisarts binnen HMCC? Kijk dan snel op onze website en reageer op een van onze openstaande vacatures.

Ontdek professionaliteit, Ontdek HMCC

Wilt u weten wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Wilt u ook verbinding maken in de zorg? Wij staan altijd open voor een gesprek! Neem contact met ons op via dit formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze website is gericht op zorgprofessionals en niet bedoeld voor medische vragen.*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.