Vacatures praktijkondersteuner huisarts

HMCC staat voor innovatieve ontzorging van zorginstanties waaronder huisartsenposten. Wij leveren volwaardige patiëntenzorg op locatie maar ook op afstand. Moderne techniek speelt daarin veelvuldig een essentiële rol. Ben je als zorgprofessional op zoek naar een vacature voor praktijkondersteuner huisarts? Verdiep je dan eens in onze dienstverlening en wordt lid van ons gerenommeerde team.

De vergrijzing in Nederland in combinatie met een in zijn algemeenheid toenemende zorgvraag en de nieuwe ontwikkelingen op zorggebied, zorgen voor grote uitdagingen. Meer goede zorg met minder mensen mogelijk maken, dat is het devies. HMCC heeft zich daarin ten doel gesteld om professionele zorgverleners bij te staan en te ontlasten. Reageer op een van onze vacatures als praktijkondersteuner huisarts, en ook jij zult bijdragen aan vervulling van deze nobele doelstelling.

Wat maakt een vacature praktijkondersteuner huisarts bij HMCC zo bijzonder?

Wij zien de levering van volwaardige patiëntenzorg op locatie en afstand door middel van moderne ICT als oplossing voor het zorgcapaciteitstekort. Vandaar dat wij een groot aantal oplossingen hebben gerealiseerd waardoor zorgverlening sneller en effectiever kan, zonder dat aan zorgkwaliteit wordt ingeboet. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk zorgverleners ‘pur sang’, maar ze zijn gewend aan een andere manier van werken. Met behulp van moderne communicatiemiddelen leveren zij E-consulten en ondersteunen zij de patiënten en cliënten van onze klanten in het voor- en nazorgtraject op afstand.

Al onze vacatures betreffen functies als praktijkondersteuner voor een huisarts of andersoortige specialistische zorginstelling. Je werkt direct met patiënten of bent onderdeel van een projectteam dat nieuwe oplossingen realiseert. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van programma’s ter ondersteuning en begeleiding van patiënten bij inname van medicijnen op afstand.

Een nieuwe manier van zorg

Als praktijkondersteuner huisarts bij HMCC werk je op een toonaangevende manier. Hoewel sommige patiënten aanvankelijk sceptisch kunnen zijn, is de effectiviteit van onze werkwijzen bewezen. Geloof ook jij in de kracht van Ehealt in het hedendaagse zorglandschap? Reageer dan direct in een open sollicitatie of op een specifieke vacature.

Ontdek professionaliteit, Ontdek HMCC

Wilt u weten wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Wilt u ook verbinding maken in de zorg? Wij staan altijd open voor een gesprek! Neem contact met ons op via dit formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze website is gericht op zorgprofessionals en niet bedoeld voor medische vragen.*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.