VoIP & e-health

Ons doel is om praktijken, klinieken en instellingen te ontzorgen als het gaat om de bereikbaarheid van de organisatie en het contact met patiënten/cliënten.

Wij bouwen websites speciaal ontwikkeld voor huisartsen. Het concept is volledig gebaseerd op de patiënt en de zorg. Naast ons eigen patiëntenportaal ondersteunen wij alle HIS gekoppelde e-Health modulen. U krijgt een goed vindbare en patiëntvriendelijke website. Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik op iedere smartphone en/of tablet. U kunt de website zelf aanpassen. Wanneer u dit niet wilt dan voeren wij gratis uw wijzigingen door.

VoIP | Telefonie

Wij beschikken over de laatste techniek als het gaat om bellen over het internet (VoIP). Wanneer u zich aansluit op ons platform bespaart u significant kosten. Daarnaast sluit het naadloos aan op onze Zorg op Afstand diensten.

Nooit wachtrijen meer. Ons platform biedt onder meer veilig video-bellen, koppeling met HIS, interne telefonie met bovenal een kraak heldere VOICE over IP. Zo is het Inzetten van externe dokters en assistentes kinderspel.

E - zorgverlening

Wij handelen de e-consults, bijvoorbeeld met behulp van beeldbellen, voor u af en zorgen dat de patiënt op de juiste wijze wordt geïnformeerd door onze gediplomeerde zorgverleners op afstand.

Onze klanten

Wat vinden andere praktijken van onze dienstverlening op dit gebied?

Brand icon

Medisch Callcenter
voor huisartsen

Ons callcenter zorgt voor een optimale bereikbaarheid van uw praktijk. Bemand door ervaren
doktersassistenten, triagisten en huisartsen.

Brand icon

Medisch Callcenter
voor klinieken en instellingen

Ons medisch call center, bemand door ervaren (BIG-geregistreerde) verpleegkundigen en triagisten, ondersteunt sinds 2004 klinieken en instellingen in de bereik-baarheid van hun organisatie.

Brand icon

Patiënt Support
Programma’s

We ontwikkelen programma’s voor het ondersteunen en begeleiden van patiënten bij het innemen van hun medicatie.

Ontdek professionaliteit, Ontdek HMCC

Wilt u weten wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Wilt u ook verbinding maken in de zorg? Wij staan altijd open voor een gesprek! Neem contact met ons op via dit formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze website is gericht op zorgprofessionals en niet bedoeld voor medische vragen.*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.