Onze werkwijze

24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan we voor u klaar om hulpvragen van uw patiënten/cliënten af te handelen. U ontvangt een ‘eigen’ telefoonnummer. Uw assistente ‘op afstand’ beantwoordt deze op persoonlijke en vakkundige wijze.

Hoe werken we?

HMCC ondersteunt sinds 2004 praktijken, klinieken en instellingen in de bereikbaarheid van hun organisatie. Wij doen dit volgens de NHG-richtlijnen en ons eigen triage-systeem. In dit systeem staat alle, door de opdrachtgever aangeboden, informatie die nodig is om vragen van patiënten en cliënten te beantwoorden. Ook beschrijft het systeem hoe er in bepaalde situaties gehandeld moet worden.

Dit zijn de voordelen

Voor wie?

Onze diensten rond Zorg op Afstand gaan zorgbreed. Van huisartspraktijken tot VVT’s, zelfstandige klinieken, farmaceutische dienstverleners en zorginstellingen voor specifieke patiëntgroepen (o.a. Covid 19 support). In de uitvoering gaat het, afhankelijk van wensen en mogelijkheden, zowel om eerste- als tweedelijns ondersteuning door onze zorgprofessionals.

Tenslotte

Bij HMCC staat de kwaliteit van de medewerkers centraal. Zij zijn, doordat zij het eerste contact hebben met patiënten/cliënten, namelijk het visitekaartje van de organisaties die wij ondersteunen.

Daarom werken we alleen met doktersassistenten, tandartsassistenten en verpleegkundigen die een opleiding hebben gevolgd die naadloos aansluit op uw vakgebied.

Ontdek professionaliteit, Ontdek HMCC

Wilt u weten wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Wilt u ook verbinding maken in de zorg? Wij staan altijd open voor een gesprek! Neem contact met ons op via dit formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze website is gericht op zorgprofessionals en niet bedoeld voor medische vragen.*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.