Zorgsites & e-health

Ons doel is om praktijken, klinieken en instellingen te ontzorgen als het gaat om de bereikbaarheid van de organisatie en het contact met patiënten/cliënten. 

Wij bouwen websites speciaal ontwikkeld voor huisartsen. Het concept is volledig gebaseerd op de patiënt en de zorg. Naast ons eigen patiëntenportaal ondersteunen wij alle HIS gekoppelde e-Health modulen.

U krijgt een goed vindbare en patiëntvriendelijke website. Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik op iedere smartphone en/of tablet. U kunt de website zelf aanpassen. Wanneer u dit niet wilt dan voeren wij gratis uw wijzigingen door. 

Patiëntenportaal

Speciaal voor de huisartspraktijk hebben wij een direct toepasbaar patiëntenportaal ontwikkeld. Hiermee kan iedere praktijk direct functionaliteit aanbieden aan de patiënt voor het maken van een Online afspraak, het aanvragen van Herhaalmedicatie en directe inzage in het eigen Medisch dossier.

E-zorgverlening

Wij handelen de e-consults, bijvoorbeeld met behulp van beeldbellen, voor u af en zorgen dat de patiënt op de juiste wijze wordt geïnformeerd door onze gediplomeerde zorgverleners op afstand. > link naar zorgopafstand subsite

VOIP | Telefonie

Wij beschikken over de laatste techniek als het gaat om bellen over het internet (VoIP). Wanneer u zich aansluit op ons platform bespaart u significant kosten. Daarnaast sluit het naadloos aan op onze Zorg op Afstand diensten.

Nooit wachtrijen meer. Ons platform biedt onder meer veilig video-bellen, koppeling met HIS, interne telefonie met bovenal een kraak heldere VOICE over IP. Zo is het Inzetten van externe dokters en assistentes kinderspel.

Onze klanten

Wat vinden andere praktijken van onze dienstverlening op dit gebied?

Huisartsenpraktijk Strijp S

“Fijne samenwerking, gratis wijzigingsservice is geweldig”

Huisarts B

Echt een zorg minder. Mijn website is in goede handen bij HMCC.

Huisarts C

Patiënten regelen nu veel vaker online hun vragen. Scheelt veel tijd.

Interesse of vragen?

Wil jij ook verbinding maken in de zorg? Wij staan altijd open voor een gesprek! Neem contact met ons op via dit formulier.