Contact

Door de vergrijzing wordt de druk op onze gezondheidszorg alleen maar groter.

Samen met u moeten we daarom op weg naar een stevige modernisering van ons zorgsysteem. We leiden de patiënten van de toekomst op om meer regie te nemen over hun eigen gezondheid door het stimuleren van preventie en zelfzorg. We doen dit met behulp van eHealth. Alleen door de juiste zorgverlener op het juiste moment op de juiste plek aan te bieden kunnen we de toenemende zorgvraag op een solidaire manier blijven leveren. Aan alle patiënten. Daarover gaan we graag met u in gesprek.

Let op. Dit formulier is uitsluitend voor zorgprofessionals.
Wij kunnen geen vragen betreffende persoonlijke gezondheid beantwoorden (hiervoor adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts).

"*" geeft vereiste velden aan

Deze website is gericht op zorgprofessionals en niet bedoeld voor medische vragen.*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Totaal telefoonverkeer, 24-uur 365 dagen per jaar of alleen tijdens praktijkuren. Opvang van de overflow; (bv. bij ‘in de wacht’ na 30 sec of ‘in gesprek’ van de assistente en afwezigheid van de assistente.
Medewerkers van HMCC hebben kennis van diverse applicaties en HIS. Zowel van huisarts, zorginstelling als kliniek.
Eenmalige implementatie kosten (bouw belscript/rapportage/implementatie telefooncentrale), een vast maandbedrag inclusief een aantal meldingen op jaarbasis.
Jazeker, gebaseerd op 2 x 4 weken op basis van een vast bedrag inclusief aantal meldingen.
Centraal zetten van uw cliënt of patiënt heeft onze prioriteit door betere bereikbaarheid en service. Als assistente op afstand brengen we rust in de praktijk of instelling.