Zorg op afstand

De bereikbaarheid van uw praktijk, kliniek of instelling en de manier waarop u uw patiënt/cliënt telefonisch te woord staat, zeggen veel over klantvriendelijkheid. HMCC kan voor u de telefoon beantwoorden op momenten dat uw organisatie daar behoefte aan heeft, of dit nu 24 uur per dag is, of alleen tijdens piekmomenten.

Kwaliteit in dienstverlening

Onze doktersassistentes en verpleegkundigen beschikken over ruime kennis en ervaring om uw patiënten/cliënten de zorg te bieden die ze nodig hebben.

Brand icon

Medisch Callcenter
voor huisartsen

Ons callcenter zorgt voor een optimale bereikbaarheid van uw praktijk. Bemand door ervaren
doktersassistenten, triagisten en huisartsen.

Brand icon

Medisch Callcenter
voor klinieken en instellingen

Ons medisch call center, bemand door ervaren (BIG-geregistreerde) verpleegkundigen en triagisten, ondersteunt sinds 2004 klinieken en instellingen in de bereik-baarheid van hun organisatie.

Brand icon

Patiënt Support
Programma’s

We ontwikkelen programma’s voor het ondersteunen en begeleiden van patiënten bij het innemen van hun medicatie.

Brand icon

Voor- en nabehandeling

Zowel voor de (operatieve) ingreep als in het nabehandelingstraject begeleiden en adviseren onze verpleegkundigen uw patiënten op professionele wijze.

Voor wie?

Wij werken zorgbreed. Zowel voor VVT instellingen, zelfstandige klinieken en behandelcentra, de farmacie en andere specifieke zorgorganisaties (o.a. Covid 19 support). Uit onderzoek is gebleken dat patiënten en cliënten de voorkeur geven aan direct telefonisch contact. Hoewel veel praktijken, klinieken en instellingen over de meest uitgebreide communicatiemiddelen beschikken, lukt het nog steeds niet altijd om goed bereikbaar te zijn voor patiënten/cliënten.

Avatar
Icon

24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan we voor u klaar om hulpvragen van uw patiënten/cliënten af te handelen. U ontvangt een ‘eigen’ telefoonnummer. Uw assistente ‘op afstand’ ziet direct dat een oproep voor uw organisatie bestemd is en beantwoordt deze op persoonlijke en vakkundige wijze.

Ontdek professionaliteit, Ontdek HMCC

Wilt u weten wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Wilt u ook verbinding maken in de zorg? Wij staan altijd open voor een gesprek! Neem contact met ons op via dit formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze website is gericht op zorgprofessionals en niet bedoeld voor medische vragen.*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.